Uusia jäseniä Phoenix non-profit-hautomossa

Phoenix non-profit-hautomon uusiksi jäseniksi on valittu MiB (Mothers in Business) International, Aktivistimummot ja Twig the code. Hautomon jäseninä jatkavat naisten uraverkosto Howtomo ja seniorityön menestystarina Mummodisko. 

Lue lisää

Liity mukaan. Aletaan hommiin.

Phoenixin nopean toiminnan verkkokaupassa pääset tekemään tekoja paremman huomisen puolesta. Hyvän tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

Yhteistyökumppanit

Kanavoimme yritysten ja yksityishenkilöiden tuen niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Liity yhteiskuntavastuun supersankarien joukkoon. 

Teemu & Phoenix.fi

Tiesitkö, että on olemassa verkkokauppa, joka välittää turhan tavaran sijaan hyvää mieltä? Miten Vincitin Teemu Uotila päätyi mukaan rakentamaan tätä hyvien tekojen alustaa? 

Lue lisää

Fabrizio & Startup Refugees

It was a quintessentially Finnish moment to arrive: a grey November day and a drizzle of rain. My girlfriend had just landed a job in Helsinki and we had decided to move from Italy and try this adventure together.

Lue lisää

Joni & Mummodisko

Joskus nekin, joilla on mahtava ja maailman muuttava idea, väsyvät. Mummodiskon perustajat olivat lähellä hanskojen tiskiin heittämistä, kun kutsu Phoenix non-profit-hautomoon kilahti sähköpostiin. 

Lue lisää

OP & Mummodisko

“Mummodiskolle terveisiä: Toivon, että tätä jatketaan sitten, kun olen itse vanha. Pitäkää tahtia yllä, että minäkin pääsen bileisiin!” 

Lue lisää

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan