Anna lahja, joka ei jää kuusen alle

Tänä jouluna sinulla on mahdollisuus antaa joululahjaksi aikaa. Anna yhdessä kollegoidesi tai ystäväporukan kanssa aikaa vapaaehtoistoimintaan Phoenixin hyvien tekojen verkkokaupassa. 

Lue lisää

Liity mukaan. Aletaan hommiin.

Phoenixin nopean toiminnan verkkokaupassa pääset tekemään tekoja paremman huomisen puolesta. Hyvän tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

Yhteistyökumppanit

Kanavoimme yritysten ja yksityishenkilöiden tuen niille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Liity yhteiskuntavastuun supersankarien joukkoon. 

Fabrizio & Startup Refugees

It was a quintessentially Finnish moment to arrive: a grey November day and a drizzle of rain. My girlfriend had just landed a job in Helsinki and we had decided to move from Italy and try this adventure together.

Lue lisää

Joni & Mummodisko

Joskus nekin, joilla on mahtava ja maailman muuttava idea, väsyvät. Mummodiskon perustajat olivat lähellä hanskojen tiskiin heittämistä, kun kutsu Phoenix non-profit-hautomoon kilahti sähköpostiin. Miten he päätyivät mukaan hautomon toimintaan ja mikä yllättää kerta toisensa jälkeen? 

Lue lisää

OP & Mummodisko

“Mummodiskolle terveisiä: Toivon, että tätä jatketaan sitten, kun olen itse vanha. Pitäkää tahtia yllä, että minäkin pääsen bileisiin!” 

Lue lisää

Sebi & Startup Refugees

"On todella tärkeää, että työni on merkityksellistä ja linjassa arvojeni kanssa. Tähän mennessä ammatillisessa matkassani on ollut kyse juuri tästä."

Lue lisää

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan