Auta mullistavat ideat lentoon

Hyvän tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Valitse sinulle mieluisin tapa osallistua ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon. Kaikki projektit kuuluvat Phoenix non-profit hautomoon ja rakentavat tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa, jossa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa.

Katso kaikki tehtävät

Tutustu hautomon jäseniin

Mummodisko

Mummodisko ilostuttaa ja aktivoi ikäihmisiä musiikin ja kohtaamisten voimalla. Diskot ja muu järjestettävä toiminta tähtää ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseen ja toimintakyvyn edistämiseen tuoreilla tavoilla. Mummodiskoissa on tanssinut ja tutustunut toisiinsa jo yli 3000 osallistujaa 15 eri kaupungissa.

Lue lisää

Startup Refugees

Startup Refugees on voittoa tavoittelematon vapaaehtoisten verkosto, joka tukee maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita työllistymään tai perustamaan oman yrityksen. Neljässä vuodessa verkosto on kartoittanut yli 3500 pakolaisen ammattitaidon ja välittänyt yli 800 työpaikkaa suomalaisissa yrityksissä.

Lue lisää

Twig the Code

Twig the Code tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella koodausta, tutustua alan yrityksiin ja oppia uutta. Twig the Coden tavoite on houkutella lisää naisia kehittäjiksi ohjelmistoalalle sekä madaltaa kynnystä naisten ohjelmisto-opintojen aloittamiselle. Twiggerit tietävät, että porukassa koodaaminen on hauskaa ja tehokasta!

Lue lisää
KATSO KAIKKI PROJEKTIT

Phoenix non-profit hautomo 🐣

Phoenix on sosiaaliseen eriarvoisuuteen puuttuvien ideoiden hautomo, johon valitaan vuosittain 3-5 lupaavaa projektia. Hautomovuoden aikana ideoista kuoriutuu itsenäisiä, yhteiskuntaa ravistelevia liikkeitä.

Lue lisää

Tutustu vapaaehtoisiimme

Teemu Uotila, Vincit

Teemu Uotila, Vincit

Teemu ja kollegat palvelumuotoilusta ja ohjelmoinnista Vincitiltä loivat ja kehittävät phoenix.fi vapaaehtoistekojen verkkoalustaa.

"Kun saa osallistua merkitykselliseen projektiin, jossa tuotetaan suurempaa yhteiskunnallista hyvää, tuo se organisaation sisällä oleville ihmisille hyvinvointia ja merkityksellisyyden tunteen. Mukavimmista järjestöjen kanssa toteutetuista projekteista puhutaan työpaikalla vielä pitkään niiden päättymisen jälkeen. Näin kävi myös Phoenix non-profit-hautomon verkkosivujen kohdalla", kertoo Teemu.

Jenni Turunen, suomi toisena kielenä -opettaja

Jenni Turunen, suomi toisena kielenä -opettaja

Jenni haastatteli turvapaikanhakijaa ja kirjoitti tämän opiskelu- ja työkokemuksista Suomessa tarinan Startup Refugeesille.

"Haastattelu oli avartava kokemus. Käymäni keskustelut kielen oppimisesta olivat myös ammatillisesti minulle kiinnostavia ja innostavia. Yhteistyö Startup Refugeesin kanssa sujui todella tehokkaasti. He järjestivät kaikki yhteydet sujuvasti ja ripeästi. Kokemus oli varsinainen hyvän mielen projekti, vaikka se sai myös pohtimaan erilaisia ihmiskohtaloita hyvässä ja pahassa."

Lue lisää tarinoita

Phoenix + Yritykset

Me Phoenixissa uskomme, että yhteiskunnan suurimpiakin haasteita ratkaistaan yhdessä. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten ja yhteisöjen kanssa, ja olemme aina avoimia uusille konkreettisille ehdotuksille. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva tapa osallistua yhteiskunnallisen eriarvoisuuden pysäyttämiseen.

Yritysyhteistyö Phoenixin jäsenten kanssa

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan