Tutustu jäseniimme


Uudet jäsenet Phoenix non-profit hautomoon vuodelle 2021 on valittu!

Etsimme yhteisöömme vuosittain maan parhaat konkreettista muutosta tuottavat ideat ja autamme niitä kasvamaan. 

Vuoden 2021 jäsenet

FloweRescue – Varmistaa, että yksikään kukka ei mene roskiin ennen kuin se on ilostuttanut jotakuta.

Good Hair Day– Afrosuomalaisista koostuva kollektiivi ja yhteisö sekä afrosuomalaisia ja afrohiuksia juhlistava tapahtuma.

Joulupuu – Järjestää suosittuja keräyksiä ympäri Suomen, sillä jokainen lapsi ansaitsee joululahjan

Nordic Ocean Watch – Pohjoismaalainen Itämerta rakastavien ympäristökollektiivi, joka edistää merten hyvinvointia.

 

Klikkaa tai jatka lukemista tutustuaksesi toimijoihin tarkemmin!

 

Phoenix kutsuu sinut osallistumaan non-profit hautomon jäsenten toimintaan lahjoittamalla niille aikaasi, asiantuntijuuttasi tai rahaa. Kaikkien jäsenten tavoitteena on eriarvoisuuden pysäyttäminen.

Ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi voit esimerkiksi tanssittaa ikäihmisiä Mummodiskossa, mentoroida koodariksi tähtäävää naista tai marssia ilmastonmuutoksen puolesta Aktivistimummojen rinnalla.

Katso miten voit osallistua juuri nyt

 

FloweRescue

FloweRescue varmistaa, ettei yksikään kukka joudu jätteeksi ennen kuin se on tuottanut iloa jollekulle. Yhteisö järjestää työpajoja, joissa hävikkikukista luodaan upeita kimppuja. Kimput jaetaan ilostuttamaan asukkaita esimerkiksi hoivakoteihin ja sairaaloihin.

Lue lisää

Good Hair Day

Good Hair Dayn toiminta perustuu positiiviseen representaatioon, voimaantumiseen ja yhteisöön. Moni afrosuomalainen saattaa kasvaa vailla vertaisryhmää ympäristössä, jossa he ovat yksin kokemustensa kanssa. GHD:ssa toimintaa ohjaa meiltä meille periaate, jossa afrosuomalaiset itse määrittelevät representaation keinot ja ovat aktiivisia toimijoita. Kollektiivi järjestää tapahtumia, jakaa tietoa afrohiusten hoidosta sekä osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun yhdenvertaisuudesta.

Lue lisää

Joulupuu

Joulupuu kitkee lasten ja nuorten eriarvoisuutta ja pyrkii siihen, ettei yksikään lapsi tai nuori jää ilman joululahjoja. Joulupuu-keräyksiä järjestetään vuosittain ympäri Suomen. Hyväntekeväisyystempauksilla kerätään lahjoja lastensuojelun ja erityisen tuen piirissä oleville lapsille, joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja. Hautomovuoden aikana Joulupuu-tiimi haluaa kehittää kansallista toimintaansa entistä yhtenäisemmäksi ja keksiä uusia tapoja tukea lapsia, nuoria ja lapsiperheitä.

 

Lue lisää

Nordic Ocean Watch

Nordic Ocean Watch (NOW) vaalii kestävää elämäntapaa meren äärellä. NOW Suomi aloitti toimintansa kesällä 2017 ja on siitä lähtien taistellut merten saastumista vastaan Suomen etelärannikoilla. Kollektiivi lisää tietoisuutta meren roskaantumisen vakavuudesta ja ilmastonmuutoksen vaikutuksesta meriin muun muassa järjestämällä rantasiivouksia, leffailtoja ja paneelikeskusteluja.

Mikä on hyväksi merelle, on hyväksi meille. Meret ovat antaneet meille paljon: on aika antaa niille takaisin! 

Lue lisää

Mummodisko

Mummodisko ilostuttaa ja aktivoi ikäihmisiä musiikin ja kohtaamisten voimalla. Diskot ja muu järjestettävä toiminta tähtää ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseen ja toimintakyvyn edistämiseen tuoreilla tavoilla. Mummodiskoissa on tanssinut ja tutustunut toisiinsa jo yli 3000 osallistujaa 15 eri kaupungissa.

Lue lisää

Startup Refugees

Startup Refugees on voittoa tavoittelematon vapaaehtoisten verkosto, joka tukee maahanmuuttajia ja turvapaikanhakijoita työllistymään tai perustamaan oman yrityksen. Neljässä vuodessa verkosto on kartoittanut yli 3500 pakolaisen ammattitaidon ja välittänyt yli 800 työpaikkaa suomalaisissa yrityksissä.

Lue lisää

Twig the Code

Twig the Code tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella koodausta, tutustua alan yrityksiin ja oppia uutta. Twig the Coden tavoite on houkutella lisää naisia kehittäjiksi ohjelmistoalalle sekä madaltaa kynnystä naisten ohjelmisto-opintojen aloittamiselle. Twiggerit tietävät, että porukassa koodaaminen on hauskaa ja tehokasta!

Lue lisää

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan