Good Hair Day

Good Hair Dayn toiminta perustuu positiiviseen representaatioon, voimaantumiseen ja yhteisöön. Moni afrosuomalainen saattaa kasvaa vailla vertaisryhmää ympäristössä, jossa he ovat yksin kokemustensa kanssa. GHD:ssa toimintaa ohjaa meiltä meille periaate, jossa afrosuomalaiset itse määrittelevät representaation keinot ja ovat aktiivisia toimijoita. Kollektiivi järjestää tapahtumia, jakaa tietoa afrohiusten hoidosta sekä osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun yhdenvertaisuudesta.

 

Good Hair Dayn tarina

Good Hair Day sai alkunsa kaupunkitapahtumana vuonna 2016. GHD:n tärkein tavoite on voimauttaa afrosuomalaista yhteisöä. Lisäksi kollektiivi tukee self care -kulttuuria, jossa yksilön ja yhteisön jaksamisesta huolehditaan. GHD haastaa vallitsevia kauneusihanteita ja rikkoo negatiivisia stereotypioita mustuudesta sekä ulkopuolisten että oman yhteisön keskuudessa. Kollektiivi luo turvallisempia tiloja keskustelulle afrohiuksista – henkilökohtaisella, yhteiskunnallisella ja poliittisella tasolla.

Kaupunkitapahtuman lisäksi GHD:n toiminta on laajentunut koulutuksiin ja vierailuihin eri organisaatioissa. GHD lisää tietoa afrohiusten hoidosta, laajentaa representaatiota ja luo turvallisempia tiloja. GHD tuo afrosuomalaiset yhteen, vahvistaen yhteisöä ja sen jäsenten hyvinvointia.

Tutustu Good Hair Dayhin

https://goodhairday.fi/

Facebook: @ghdhelsinki
Instagram: @ghdhelsinki

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan