Aktivistimummot

Aktivistimummot tuovat ilmastoasioiden ympärille uudenlaista puhetta, joka rohkaisee kaikkia todellisiin tekoihin, pieniin ja suuriin. Aktivistimummot korostavat kohtuutta ja toivoa hyvän elämän perustana. Motivaatio toimintaan on suuri, sillä kyseessä on omien ja maailman lastenlasten tulevaisuus. 

 


Miten Aktivistimummot sai alkunsa?

Aktivistimummot astuivat julkisuuteen lokakuussa 2019. Vanhoja viisaita naisia yhdistävä ja maailmaa parantava liike oli ollut kauan perustajamummoryhmän kokoonkutsuja Seija Kurunmäen mielessä. Alkuvuoden 2019 aikana 12 perustajamummon yhteisissä istunnoissa voimat päätettiin keskittää ilmastomuutoksen hillintään

Heti liikkeen julkistuksen jälkeen huomattiin, että aktivismi, eli tekeminen, ja mummous, eli empatia, on yhdistelmä, jota tämä aika kaipaa. Aktivistimummot liittyivät Phoenixin non-profit hautomoon alkuvuodesta 2020.

"Pienikin teko on parempi kuin suurin aikomus."
- Aktivistimummot

 

Aktivistimummojen vaikutus tähän asti

Kun ensimmäiset jutut Aktivistimummoista julkaistiin, Facebook-ryhmä kasvoi hetkessä 3000 hengen aktiiviseksi joukoksi. Nyt Aktivistimummojen Facebook-ryhmässä on yli 5000 mummoa ja mummomielistä, myös miehiä, ympäri Suomen ja maailmaltakin. Keskustelu käy tiiviinä ja positiivisena.

Aktivistimummot aloittivat yleisötapahtumat tammikuussa 2020. Ensimmäisen tapahtuman aiheena oli toivo, ja tupa Helsingin keskustakirjasto Oodissa oli täysi. Aktivistimummot ovat myös aloittamassa päättäjä- ja yritysvaikuttamista.

Aktivistimummot on viestintäorientoitunut ryhmä, joka perustaa puheensa ja tekonsa faktaan. Kun ryhmän sisällä on sekä viestinnän että monenlaisen faktan osaajia, on tekeminen ketterää. Verkostot myös mahdollistavat toiminnan liikkeenä, joka toimii tällä hetkellä 100% täysin vapaaehtoisvoimin.


"Viisaus asuu vanhoos akoos.” 
- Pohjalainen sanonta

 

Tule sinäkin mukaan!

Kiinnostaako sinua osallistua Aktivistimummojen toimintaan, tai löytyykö ideoita yhteiselle projektille? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää!


​​​​​​​Katso kaikki avoimet vapaaehtoistehtävät

Tutustu Aktivistimummojen toimintaan

https://www.aktivistimummot.fi/
Twitter: @aktivistimummot
Facebook: Aktivistimummot

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan