Mothers in Business

Mothers in Business (MiB) ry on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Jäsenet sparraavat toisiaan löytämään oman polkunsa työelämässä, osaamisen kehittämisessä sekä uran ja perheen yhteensovittamisessa.


Miten Mothers in Business sai alkunsa?

MiB sai alkunsa vuonna 2014 kun viisi espoolaisäitiä kaipasi vauvajumppien ja muskarien lisäksi äideille suunnattua mielekästä toimintaa, johon voisi ottaa lapsen mukaan. Koska koulutetuille äideille ei ollut olemassa omaa verkostoa, he päättivät perustaa sellaisen. Mothers in Business tarjoaa yhteisen verkoston kaikille Suomessa asuville urasuuntautuneille äideille.
 

Verkoston vaikutus tähän asti

Mothers in Business on kasvanut valtakunnalliseksi verkostoksi, jolla on yli 4000 jäsentä ja satoja vapaaehtoisia. MiB järjestää jäsenilleen kymmenellä paikkakunnalla monipuolisia tapahtumia, muun muassa yritysvierailuja, luentoja ja koulutustilaisuuksia, joissa verkostoidutaan, jaetaan kokemuksia ja opitaan uutta.Vilkkaissa keskusteluryhmissä Facebookissa puidaan niin työ- kuin perhe-elämää.

MiBin toiminta on tarkoitettu kaikenikäisten lasten äideille – odottavista työelämään palanneille. Lähtökohtana on aina, että tilaisuuksiin voi osallistua lapsen kanssa. Tapahtumia on tähän asti järjestetty pääasiassa suomen kielellä. Englanninkielinen toiminta käynnistyy vuoden 2020 aikana MiB International -hankkeen kautta.


Työ ja perhe kuuluvat samaan arkeen.
#worklikeamom

Tule sinäkin mukaan!

Kiinnostaako sinua osallistua Mothers in Business:in toimintaan, tai löytyykö ideoita yhteiselle projektille? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää!


​​​​​​​Katso kaikki avoimet vapaaehtoistehtävät

Lue lisää ja liity jäseneksi

Nettisivut
Facebook
Twitter
Instagram
#worklikeamom

Ota yhteyttä MiB International -tiimiin: hello@mib.fi

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan