Twig the Code

Twig the Code tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden opiskella koodausta, tutustua alan yrityksiin ja oppia uutta. Twig the Coden tavoite on houkutella lisää naisia kehittäjiksi ohjelmistoalalle sekä madaltaa kynnystä naisten ohjelmisto-opintojen aloittamiselle. Twiggerit tietävät, että porukassa koodaaminen on hauskaa ja tehokasta!

 

Miten Twig the Code sai alkunsa?

Twig the Code sai alkunsa 2018, kun yhdistyksen perustaja Susanna Kyllönen aloitti oman tiensä koodauksen maailmaan ja halusi koota naisporukan yhteen, jotta uusien asioiden opiskelu olisi porukassa hauskaa ja tehokasta. Twig the Coden kautta kaikki alasta kiinnostuneet naiset pääsevät harrastusperusteisesti aloittamaan koodausopinnot. Yhdistyksellä on sekä iltaisin että päivisin kokoontuvia ryhmiä ja mukaan voi liittyä milloin vain. Aiempaa koodauskokemusta ei tarvita. Twiggerit järjestävät myös workshoppeja, tutustumiskäyntejä Turun alueen IT-firmoihin ja muita tapahtumia.

”Porukassa on helppo oppia: paikalla on hyvin eri tason osaajia, jotka tukevat toinen toisiaan. Tapana on koodata porukassa, niin että yksi kirjoittaa kerrallaan koodia ja muut tukevat sivusta."
- Twigger Anna Koivisto 


Twig the Coden vaikutus tähän asti

Twig the Code järjestää erilaisia koodaustyöpajoja yhteistyössä eri ohjelmistoyritysten kanssa. Sitä kautta yhdistyksen jäsenet pääsevät tutustumaan eri yritysten työympäristöihin sekä toimitapoihin. Se tarjoaa myös yrityksille hyvän rekrytointikanavan.

•    perustettu 2018
•    yhdistyksen jäseniä noin 60
•    toimintaa tällä hetkellä Turussa ja Helsingissä
•    tavoitteena laajentua eri puolille Suomea vuonna 2020
•    iltaryhmät kokoontuvat noin joka toinen viikko, päiväryhmät joka viikko
•    workshoppeja 15 kertaa vuodessa

 

Tule sinäkin mukaan!

Vapaaehtoisena voit esimerkiksi auttaa nettisivujen sisällöissä, tarjota tapahtumatilaa tai järjestää koulutuksen tai yritysvierailun!

Kiinnostaako sinua osallistua Twig the Coden toimintaan, tai keksitkö idean yhteiseen projektiin? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää!


​​​​​​​Katso kaikki avoimet vapaaehtoistehtävät

 

Tutustu Twig the Coden toimintaan

twigthecode.com
Facebook: Twig the code
Instagram: twigthecode

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan