Mikä on Howtomo?

Miksi niin moni nainen uskoo mieluummin kritiikkiä kuin kehua?

Miksi elämän ja työuran eri vaiheet ovat niin vaikeita yhteen sovitettavia? Mitä, jos meillä olisi verkosto, jossa jokainen nainen voisi löytää tukea ja tietoa uran kaikkiin käänteisiin? 

Howtomo on naisten uraverkosto, joka perustettiin vuonna 2016 Helsingissä. 

Howtomo on avoin, ilman jäsenyyksiä toimiva verkosto, joka järjestää työelämäaiheisia koulutuksia ympäri Suomea. Howtomo tukee naisten uraitsetunnon vahvistumista ja työelämässä etenemistä tarjoamalla mahdollisuuksia työelämätaitojen kehittämiseen, oman osaamisen tunnistamiseen ja sanoittamiseen sekä verkostojen kasvattamiseen.

Alusta lähtien Howtomo on ollut ideoiden ja mahdollisuuksien syntypaikka. Eri alojen osaajat ovat voineet kohdata toisensa, jakaa ajatuksiaan ja lähteä yhdessä kehittämään niitä eteenpäin. 

Howtomo on myös vertaiskoulutusverkosto, jossa ei tutkinnoilla pullistella. Howtomossa kuka tahansa pääsee kouluttamaan mitä tahansa kenelle tahansa. Verkoston tarkoitus on madaltaa kouluttautumisen ja kouluttamisen kynnystä sekä luoda verkostoja ja vertaisryhmiä erilaisten ammattilaisten välille. Koulutukset ovat aina ilmaisia, ja niihin ovat tervetulleita kaikki naiset. 

Kolmen vuoden aikana verkosto on laajentunut vapaaehtoisten koordinaattoreiden avulla yhdeksään kaupunkiin, ja tarjonnut 170 koulutusta 200 naiselta yli 3000 osallistujalle. Tapahtumatiloja ja koulutuksia on tuettu 150 yhteistyökumppanin voimin.

Lue, miten pääset Howtomoon mukaan.

Haluatko osallistua?

Kiinnostaako sinua osallistua Howtomon toimintaan, tai löytyykö ideoita yhteiselle projektille? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää!

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Valitse sinulle mieluisin tapa toimia ja kääri hihat.

Tule mukaan