Mikä on Mothers in Business?

Urasuuntautuneiden äitien verkosto

Mothers in Business (MiB) ry on urasuuntautuneiden äitien verkosto, joille työn ja perheen yhdistäminen on luonnollinen osa arkea. Jäsenet sparraavat toisiaan löytämään oman polkunsa työelämässä, osaamisen kehittämisessä sekä uran ja perheen yhteensovittamisessa.

Järjestämme jäsenillemme kymmenellä paikkakunnalla monipuolisia tapahtumia, muun muassa yritysvierailuja, luentoja ja koulutustilaisuuksia, joissa verkostoidutaan, jaetaan kokemuksia ja opitaan uutta. Lähtökohtana on aina, että tilaisuuksiin voi osallistua lapsen kanssa. Vilkkaissa keskusteluryhmissämme Facebookissa puidaan niin työ- kuin perhe-elämää. Toimintamme on tarkoitettu kaikenikäisten lasten äideille - raskaana olevista työelämään palanneille.

MiB sai alkunsa vuonna 2014 kun viisi espoolaisäitiä kaipasi vauvajumppien ja muskarien lisäksi äideille suunnattua mielekästä toimintaa, johon voisi ottaa lapsen mukaan. Koska koulutetuille äideille ei ollut olemassa omaa verkostoa, he päättivät perustaa sellaisen. MiB on sittemmin kasvanut valtakunnalliseksi verkostoksi, jolla on yli 4000 jäsentä ja satoja vapaaehtoisia. Tilaisuuksia järjestetään pääasiassa suomen kielellä.

Englanninkielinen toiminta on käynnistynyt vuoden 2020 aikana MiB International hankkeen kautta. Tavoitteenamme on tarjota yhteisiä verkostoja kaikille Suomessa asuville urasuuntautuneille äideille.

Työ ja perhe kuuluvat samaan arkeen.

#worklikeamom

Lue lisää ja liity jäseneksi
Nettisivut
Facebook
Twitter

MiB International yhteystiedot: hello@mib.fi

Haluatko osallistua?

Kiinnostaako sinua osallistua Mothers in Business:in toimintaan, tai löytyykö ideoita yhteiselle projektille? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää!

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Valitse sinulle mieluisin tapa toimia ja kääri hihat.

Tule mukaan