Mikä on Startup Refugees? 

Mitä jos tuskailun sijaan käärittäisiin hihat yhdessä turvapaikanhakijoiden kanssa? 

Startup Refugees on voittoa tavoittelematon vapaaehtoisten verkosto, joka tukee maahanmuuttajia ja erityisesti turvapaikanhakijoita työllistymään tai perustamaan oman yrityksen. Startup Refugees kartoittaa vasta maahan muuttaneiden taidot ja ammatillisen osaamisen heti maahantulon jälkeen ja yhdistää heidät suomalaisten yritysten kanssa. 

Startup Refugees perustettiin vuonna 2015 ja toimii nykyään kaikkialla Suomessa. Verkostossa on yli 500 yritystä, yhteisöä ja yksilöä, jotka kaikki tekevät jotain konkreettista tukeakseen maahanmuuttajia.

Tulokset puhuvat puolestaan. Neljässä vuodessa Startup Refugees on kartoittanut 3500 pakolaisen ammattitaidon, välittänyt yli 800 työpaikkaa, tarjonnut työllistymistä edistävää koulutusta 4500 ihmiselle ja tukenut 140 uussuomalaista yritystiimiä. Parhaillaan Startup Refugees skaalaa toimintamalliaan neljään uuteen Euroopan kaupunkiin paikallisten kumppaneiden kanssa. 

Mitä minä voin tehdä Startup Refugeesin kanssa? Futuricen Sebi Tauciuc kertoo oman kokemuksensa

startuprefugees.com

Haluatko osallistua?

Kiinnostaako sinua osallistua Startup Refugeesin toimintaan, tai löytyykö ideoita yhteiselle projektille? Laita meille viestiä niin jutellaan lisää!

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Valitse sinulle mieluisin tapa toimia ja kääri hihat.

Tule mukaan