Phoenix non-profit-hautomo

Oletko kekseliäs, voittoa tavoittelematon toimija, jolla on tulta jalkojen alla ja suuret suunnitelmat tulevaisuudelle?

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Phoenix ei ole vain hyvien tekojen verkkokauppa. Phoenix on myös hautomo ja kiihdyttämö sosiaalisille innovaatioille, eli kekseliäille järjestöille ja yhdistyksille. Joka vuosi valitsemme Phoenixiin joukon lupaavia sosiaalisia innovaatioita ja autamme heitä kasvamaan verkostomme avulla. 

Hautomoon ovat tervetulleita toimijat, jotka 

  • Eivät tavoittele voittoa 
  • Voivat näyttää tuloksia ja vaikuttavuutta
  • Tuovat intoa ja innovatiivisuutta omalle kentälleen
  • Tarjoavat käsinkosketeltavia osallistumisen mahdollisuuksia
  • Joilla on sitoutunut tiimi takanaan

Kaikki toimijamme jakavat saman tavan ajatella: rakennamme ympärillemme verkoston, jotta voimme tuoda maailmaan mahdollisimman paljon hyvää. Näin tuomme mahdollisimman ison vaikutuksen juuri niiden elämään, jota varten toiminta alun perin perustettiin. 

Phoenix on lajinsa kaunein ja ainoa Suomessa. Tällä hetkellä Phoenix non-profit-hautomo tukee seuraavia asioita: pakolaisten ja maahanmuuttajien työllistyminen, naisten työelämän osallisuus, ikäihmisten arvokas vanhuus sekä luovien nuorten työllistyminen.

Kiinnostuitko Phoenixin jäsenyydestä?

Hautomo ottaa sisään uusia toimijoita loppuvuodesta 2020. Seuraa meitä Linkedin-, Instagram- ja Facebook-kanavissa ja saat tiedon ensimmäisten joukossa. 

Lue lisää siitä, miten Mummodisko ja OP löysivät toisensa.

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan