Miten Phoenix toimii?

Phoenixin nettisivuilla voit valita sinulle tärkeän asian ja mieluisimman tavan osallistua. Voit muuttaa jonkun elämän, ja se vaatii vain yhden klikkauksen.

Phoenixin hyvien tekojen verkkokauppa toimii näin: 

  1. Valitse ketä haluat auttaa: pakolaisia, naisia tai ikäihmisiä. Voit valita myös kaikki.
  2. Valitse teko. Käyttämällä filttereitä löydät sinulle mieluisimman tavan toimia. Voit lahjoittaa aikaa, tuotteita tai rahaa.
  3. Lähetä vastauksesi ja otamme sinuun yhteyttä. Voit aina muuttaa mielesi - tykkäämme sinusta silti. 
  4. Jaa hyvät uutiset verkostossasi! Mitä enemmän käsiä, sen isomman haasteen saamme selätettyä. 

Me Phoenixissa uskomme, että yhteiskunnan suurimmatkin haasteet voidaan selättää yhdessä. 

Mitä Phoenix lupaa? 

JOUSTAVUUTTA. Maailman muuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Lahjoitat sitten aikaa, tuotteita tai rahaa, laitamme pyörät pyörimään sutjakasti ja sinulle sopivalla tavalla. 

ROHKEUTTA. Tiedämme kaikki, että meillä on käsissämme isoja haasteita. Me lupaamme käydä rohkeasti haastetta päin ja aloittaa ratkaisujen luomisen, tänään ja sinun kanssasi. 

UUSIA KOKEMUKSIA. Meidän kauttamme tutustut ihmisiin, joita et muuten tapaisi. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja heidän näkökulmiensa ymmärtäminen avaa maailmoja meille kaikille. 

HAUSKOJA HETKIÄ. Saat tehdä yhteistyötä intohimoa ja paloa täynnä olevien ihmisten kanssa - ja pitää samalla hauskaa. Lupaamme, että yhteistyö kanssamme on merkityksellistä ja mukavaa. Laitamme itsemme peliin ja tulet varmasti tutustumaan tiimiimme. 

SITOUTUMISTA. Tavoitteenamme on sitoutunut, kestävä kumppanuus. Suunnitellaan yhdessä yhteiskuntavastuuohjelma teille ja varmistetaan, että yrityksenne arvot ja tavoitteet näkyvät ja kuuluvat. 

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Valitse sinulle mieluisin tapa toimia ja kääri hihat.

Tule mukaan