Lahjoitukset

Lahjoitustili

FI05 1745 3000 2037 62 (BIC: NDEAFIHH)

Kirjoita viestiksi lahjoitus ja kohteen nimi.

Esimerkiksi:

- "Lahjoitus Startup Refugees"

- "Lahjoitus Mummodisko"

- "Lahjoitus Howtomo"

Kiitos, että haluat tukea tärkeää työtä. 

Rahankeräyslupa

Phoenix ry:n phoenix.fi-sivuston kautta lahjoituksina saatavilla varoilla edistetään haastavassa työmarkkina-asemassa olevien turvapaikanhakijoiden ja maahanmuuttajien työllistymistä ja yrittäjyyttä esimerkiksi osaamiskartoitusten, työvälinehankintojen, yrittäjyyskoulutusten, kurssien, tapahtumien ja koulutusten avulla; ikäihmisten toimintakykyä ja ehkäistään ikäihmisten yksinäisyyttä esimerkiksi tapahtumien ja ryhmätoiminnan avulla; edistetään naisten työllistymistä, yrittäjyyttä ja työelämäosallisuutta esimerkiksi tapahtumien, ryhmätoiminnan, työpajojen, yrittäjyyttä tukevien kurssien ja koulutusten avulla; edistetään syrjäytymisvaarassa olevien nuorten toimintakykyä, työllistymistä ja yrittäjyyttä esimerkiksi tapahtumien, ryhmätoiminnan, työpajojen, yrittäjyyttä tukevien kurssien ja koulutusten avulla.
 
Rahankeräysluvan numero on RA/2019/203. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 5.3.2019. Keräyslupa on voimassa 5.3.2019-1.2.2021 koko Suomen alueella poislukien Ahvenanmaa.

 

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan