Phoenixin tiimi

Kiva tavata! Laita viestiä niin keksitään jotain loistavaa yhdessä.

Johanna Vierros
Head of Program, Phoenix.fi

Vedän Phoenix non-profit hautomoa ja keskitän energiani hautomon tiimien tukemiseen. Suunnittelen hautomon ohjelman, työpajat ja kutsun asiantuntijamentorit aina tiimien tarpeiden mukaan. Yhdessä Malvan kanssa varmistamme, että ideat saavat mahdollisuuden kasvaa yhteiskunnallisiksi muutoksentekijöiksi, joilla on pysyvä vaikutus.

Olen luova ongelmanratkaisija ja nautin erilaisten ihmisten kohtaamisesta, myös ilman yhteistä kieltä.

Johanna Vierros
Malva Sarantila
Head of Product, Phoenix.fi

Keskityn Phoenixilla viestintään ja markkinointiin ja kehitän phoenix.fi -sivua yhdessä luovien pro bono kumppaniemme Vincitin ja TBWA\Helsingin kanssa. Yhdessä Johannan kanssa autamme non-profit hautomon tiimejä löytämään vapaaehtoisia ja yrityskumppaneita phoenix.fi:n kautta, joka tekee osallistumisesta joustavaa, hauskaa ja merkityksellistä. 

Olen viestintäorientoitunut ihminen rautaisilla organisointitaidoilla. Rakastan Ranskaa ja voisin helposti viettää puolet vuodesta meren äärellä.

Malva Sarantila
Mikko Haapalainen
Producer, Mummodisko

Mikko on Mummodiskon tuottaja-DJ ja vanhustyön ammattilainen eli geronomi. Tavoitteena työssä on laittaa ikääntyneiden jalat tuleen rokki- ja diskovinyyleitä soittamalla. Kummallisin Mikon omistama LP on Mike Crainin Karatists Preacher -puhelevy, joka yhdistää saarnaamisen ja karaten. Tähän lienee viisainta olla lisäämättä mitään. 

Mikko Haapalainen
Seija Kurunmäki
Founder, Aktivistimummot

Seija on yksi Aktivistimummojen perustajajäsenista, ja hänen intohimonsa on säilyttää maapallo elinkelpoisena seuraaville sukupolville. Seija on myös aktiivinen viestijä ja ruokavaikuttaja.

Seija Kurunmäki
Susanna Kyllönen
Founder, Twig the code

Twig the coden perustajana Susanna toivoo näkevänsä entistä enemmän naisia ohjelmistoalalla. Yhdistyksen työpajat, yritysvierailut ja muut tapahtumat tarjoavat helpon ja mukavan väylän harjoitella koodaamista.

Susanna Kyllönen
Ida Tarri
Comms, Mothers in Business International

Ida on järjestöviestintään kiintynyt MiB-äiti, joka pitää linjoja auki niin järjestön, vaikuttajien, aktiivien kuin sosiaalisen median suuntiin. Työmyyränä tunnetun Idan bravuureita ovat multitaskaaminen sekä halu yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Työelämän tulisi olla kansainvälisempi, monimuotoisempi ja inklusiivisempi. 

Ida Tarri

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan