Product Manager, Phoenix.fi


Phoenix etsii toimeen tarttuvaa markkinoinnista ja käyttäjälähtöisestä kehittämisestä innostunutta ihmisihmistä joukkoonsa.

Phoenix on voittoa tavoittelematon eriarvoisuutta pysäyttävien ideoiden hautomo. Valitsemme ohjelmaan vuosittain lupaavimmat maailmaa mullistavat ideat ja autamme niitä kasvamaan. Tässä tärkeä työkalu on hyvien tekojen verkkokauppa Phoenix.fi, joka auttaa yrityksiä, yhteisöjä ja yksilöitä tukemaan valittuja ideoita helposti ja nopeasti.

Product Managerina otat omistajuutta Phoenix.fi:n toteutuksesta yhdessä tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut aktiivisesti Phoenix non-profit hautomon ohjelman suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjelmapäällikön kanssa. Suunnittelet ja toteutat Phoenixin markkinointia laaja-alaisesti ja tuet hautomon ideoita.

Phoenixlaisena ymmärrät kokonaiskuvan, mutta hoidat mielelläsi myös käytännön hommat. Olet yrittäjämäinen tekijä, joka tekee sitä mitä tilanne kulloinkin vaatii. Osaat myös pyytää apua ja tarjoat apua muille.


Osaaminen, joka auttaa sinua menestymään roolissa:

 • Projektien tai asiakkuuksien hallinta
 • Markkinoinnin ja viestinnän suunnitteleminen ja toteuttaminen 
 • Tekstisisältöjen tuottaminen suomeksi ja englanniksi
 • Verkkokaupan tai verkkosivuston kehittämiseen osallistuminen
 • Verkkosivuston liikenteen analysointi ja optimointi
 • Käyttäjälähtöinen suunnittelu tai palvelumuotoilu


Nämä luemme eduksesi:

 • Kokemus tuotteen tai palvelun rakentamisesta alusta asti ja ymmärrys siitä, mitä se vaatii
 • Kokemus markkinointia helpottavista työkaluista
 • Kokemus graafisen suunnittelun työkaluista
   

Emme edellytä tiettyä koulutustasoa tai -taustaa – tärkeämpää on osoittaa, että pystyt tarttumaan toimeen ja luomaan uutta.


Tarjoamme sinulle:

 • Vapautta vaikuttaa oman työsi sisältöön ja tavoitteisiin
 • Merkityksellisen ja ainutlaatuisen haasteen non-profit kentällä 
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet


Parasta työssämme on ihmiset. Tiimimme koostuu keskenään erilaisista taustoista tulevista ihmisistä, mikä tekee työstä ja arjesta kiinnostavaa. Verkostomme koostuu eri alojen yrityksistä, yhteisöistä ja yksityishenkilöistä. Kaikkia meitä yhdistää usko siihen, mitä teemme ja halu toteuttaa ratkaisuja suurimpiin yhteiskunnallisiin haasteisiin. Työ ei ole helppoa. Törmäämme haasteisiin ja teemme virheitä joka päivä. Koemme myös suuria onnistumisia ja opimme jatkuvasti uusia asioita. Pidämme huolta toisistamme. Työkielinä meillä kuulee suomea, englantia, arabiaa ja daria.

Työpaikka sijaitsee Helsingin Kalliossa. Tehtävä on kokoaikainen ja aloitus on mahdollisimman pian. Aloitamme rekrytoinnin jo hakuaikana ja palkkaamme tehtävään henkilön heti sen oikean löydyttyä. Työsopimus tehdään rahoitusteknisistä syistä vuoden 2020 loppuun saakka, ja sitä on tavoitteena jatkaa vuodelle 2021.


Hakemukset palkkatoiveineen 27.3.2020 mennessä osoitteeseen info@phoenix.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Program Johanna Vierros ti 17.3. klo 13-14 ja to 19.3. klo 13-14 numerossa 044 240 8261.

Phoenix non-profit hautomo ja phoenix.fi ovat osa Phoenix ry:tä. Phoenix ry on perustettu vuonna 2016, ja sen toimintaan kuuluu myös turvapaikanhakijoita työllistymisessä tukeva Startup Refugees -verkosto.

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan