Yhteystiedot

Phoenix ry
Hämeentie 13 A
00530 Helsinki
info@phoenix.fi

Camilla Naatus
Executive Director

Camilla on Phoenixin ja Startup Refugeesin toiminnanjohtaja. "Elämme maailmassa, jossa yhtenä päivänä olet toimari ja toisena työtön. Meidän pitää löytää tapoja tukea ihmisiä, jotta he pääsevät elämässä eteenpäin, pois heikosta paikasta."

Camilla on kiinnostunut kaikista ja häntä on helppo lähestyä. Hän haluaa kaikille hyvää ja nauttii seikkailuista, merestä, nauramisesta ja leikistä, lasista hyvää viiniä ja yhdessä ajattelusta. 

Camilla Naatus
Johanna Vierros
Head of Program

Johanna johtaa Phoenix non-profit hautomoa. "Mukana olevilla ideoilla on mahdollisuus kasvaa pysyviksi yhteiskunnallisiksi yhteisöiksi, joilla on konkreettinen vaikutus ympäristöönsä. Me autamme yrityksiä ja yksityishenkilöitä löytämään nämä ideat, ja antamaan niille tukensa helposti ja nopeasti."

Johanna Vierros
Elisa Vepsäläinen
Director of Startup Refugees

Elisa, Startup Refugeesin johtaja, on sosiaalisen vaikuttavuuden rautainen ammattilainen. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus suomalaisista ja kansainvälisistä avustusjärjestöistä. Hän nauttii kaiken peliin laittamisesta ja vaikeidenkin haasteiden taklaamisesta. Elisa uskoo, että muutos on mahdollinen, kun ihmisille annetaan todellinen mahdollisuus tehdä konkreettisia tekoja, yhdessä. 

Vapaa-aikana Elisa nauttii Helsingin saaristosta ja ilahduttaa kollegoitaan koristelemalla toimistoa kirpputorilöydöillä. 

Elisa Vepsäläinen
Mustafa Abdulameer
Head of Business Program, Startup Refugees

Mustafa uskoo, että ihmiset voivat vaikuttaa elämänsä suuntaan, olivat olosuhteet millaiset vain. Muutos alkaa sinusta ja siitä, että uskot itseesi. Työssä Startup Refugeesin yrittäjyysohjelman vetäjänä Mustafa kannustaa uussuomalaisia yrittäjiä uskomaan itseensä ja taitoihinsa. 

Mustafa rakastaa haasteita ja uusien ratkaisujen löytämistä. Hänet voi löytää pelaamasta videopelejä, seikkailemassa uusissa paikoissa tai katsomassa Kummisetä-elokuvia.

Mustafa Abdulameer
Kati Lappeteläinen
Business Program Manager, Startup Refugees

Kati on Startup Refugeesin yrittäjyysohjelman toinen vetäjä ja vastuussa Startup Refugeesin mallin skaalaamisesta kohti uusia Euroopan kaupunkeja. Hän nauttii sekä organisaation kehittämisestä että konkreettisesta työstä maahan muuttaneiden yrittäjien kouluttamisessa ja tukemisessa. Tiesitkö, että Kati on hypännyt laskuvarjolla, muttei ole koskaan kokeillut laskettelua?

Kati Lappeteläinen
Arkan Aal-Owayef
Employment Program Manager, Startup Refugees

Arkan on Startup Refugeesin työllisyysohjelman vetäjä. Hän yhdistää lahjakkaat ja ammattitaitoiset maahan muuttaneet potentiaalisiin työnantajiin, luoden näin lisää mahdollisuuksia kaikille. Työllistymisen taika tapahtuu Futuricen Chilicorn Fundin tukeman match.startuprefugees.com-sivuston ja Startup Refugeesin kattavan verkoston avulla. 

Kuten Arkan sanoo: "Olen työnhakijoiden Batman, tosin ilman luksusautoa ja tummaa pukua. Työnantajat sen sijaan sanovat minun olevan todellinen lampun henki!"

Arkan  Aal-Owayef
Matleena Aarikallio
Area Manager, Startup Refugees, Northern Finland

Matleena on Startup Refugeesin pohjoisen alueen pomo. Hänen supertiiminsä toimii Oulusta käsin ja toiminta-alueena on koko Pohjois-Suomi Lappia myöten. Matleena menee toiminta edellä ja nauttii, kun yhteiskunnan isot pyörät saadaan pyörimään oikeaan suuntaan. Matleenan kuulee usein sanovan: "Eipä hättää, kaikesta tulee vielä aivan mahtavaa."

Matleena Aarikallio
Armi Ahvenainen
CEO, Howtomo network

Jos Armia pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi innovaattori. Yksi hänen keksinnöistään on naisten uraverkosto Howtomo, jonka hän perusti yhdessä viiden muun naisen kanssa vuonna 2016 ja jonka toimintaa hän nyt luotsaa. "Parasta työssäni on mahtava "nyt mennään eikä meinata"-asenne. Uskon vilpittömästi, että voimme saavuttaa huimia asioita yhdessä."

Armi Ahvenainen
Mikko Haapalainen
Producer, Mummodisko

Mikko on Mummodiskon tuottaja-DJ ja vanhustyön ammattilainen eli geronomi. Tavoitteena työssä on laittaa ikääntyneiden jalat tuleen rokki- ja diskovinyyleitä soittamalla. Kummallisin Mikon omistama LP on Mike Crainin Karatists Preacher -puhelevy, joka yhdistää saarnaamisen ja karaten. Tähän lienee viisainta olla lisäämättä mitään. 

Mikko Haapalainen
Joni Tammisalo
Producer, Mummodisko

Joni on toinen Mummodiskon tuottajista ja taustaltaan vanhustyön ammattilainen eli geronomi. Hän haluaa tehdä vapaaehtoistoiminnasta valtavirran ilmiön ja viedä vanhustyön maailman olympiastadioneille juhlittavaksi. Työssään Joni haaveilee siitä, että jokainen kohdattaisiin yksilönä ja että jokainen keskustelu olisi merkityksellisyyttä täynnä. Joni on luvannut, että jos ikinä ottaa tatuoinnin - se on Mummodiskon logo. 

Joni Tammisalo

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan