Tarinoita meistä

Tekoja tuskailun sijaan. Phoenix välittää yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tuen suoraan sitä tarvitseville ihmisille. Usein kyse on yksinkertaisista askeleista, joista seuraa suuri muutos. Tällä sivulla ihmiset Phoenixin tarinoiden takana kertovat oman kokemuksensa.

Tule mukaan. Ryhdytään tekoihin.

Teemu & Phoenix.fi

Tiesitkö, että on olemassa verkkokauppa, joka välittää turhan tavaran sijaan hyvää mieltä? Miten Vincitin Teemu Uotila päätyi mukaan rakentamaan tätä hyvien tekojen alustaa? 

Lue lisää

Fabrizio & Startup Refugees

It was a quintessentially Finnish moment to arrive: a grey November day and a drizzle of rain. My girlfriend had just landed a job in Helsinki and we had decided to move from Italy and try this adventure together.

Lue lisää

Joni & Mummodisko

Joskus nekin, joilla on mahtava ja maailman muuttava idea, väsyvät. Mummodiskon perustajat olivat lähellä hanskojen tiskiin heittämistä, kun kutsu Phoenix non-profit-hautomoon kilahti sähköpostiin. 

Lue lisää

OP & Mummodisko

“Mummodiskolle terveisiä: Toivon, että tätä jatketaan sitten, kun olen itse vanha. Pitäkää tahtia yllä, että minäkin pääsen bileisiin!” 

Lue lisää

Sebi & Startup Refugees

"On todella tärkeää, että työni on merkityksellistä ja linjassa arvojeni kanssa. Tähän mennessä ammatillisessa matkassani on ollut kyse juuri tästä."

Lue lisää

Jenni & Howtomo

"Jos nämäkään asiantuntevat, upeat ihmiset eivät uskalla ilmaista itseään ja ideoitaan, Röyhkeyskoululle on todella tarvetta."

Lue lisää

Karrar, Startup Refugees

"Työn löytäminen on olennaista uuteen maahan kotoutumisessa. Minulla on vahva tunne, että haluan tehdä jotain tämän maan hyväksi - maan, joka otti minut vastaan."

Lue lisää

Miten Phoenix toimii?

Meillä on paljon viisasta puhetta ongelmista. Mitä jos joku alkaisi sen lisäksi hommiin? Phoenixin nopeiden tekojen verkkokaupassa parempi maailma on yhden klikkauksen päässä. Valitse sinulle tärkeä kohde, mieluisin tapa toimia ja kääri hihat. 

Tule mukaan