Tarinoita meistä

Tekoja tuskailun sijaan. Phoenix välittää yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tuen suoraan sitä tarvitseville ihmisille. Usein kyse on yksinkertaisista askeleista, joista seuraa suuri muutos. Tällä sivulla ihmiset Phoenixin tarinoiden takana kertovat kokemuksistaan.

Tule mukaan. Ryhdytään tekoihin.

Vapaaehtoisten kokemuksia

Phoenix.fi:stä löydät merkityksellisiä ja mukavia vapaaehtoistehtäviä! Sinun ei tarvitse olla vain meidän sanamme varassa, sillä annamme puheenvuoron nyt yhteisömme jäsenille. He ovat vapaaehtoistehtävien kautta olleet mukana kehittämässä eriarvoisuutta pysäyttävää toimintaa. Kiitos teille kaikille! 🧡

Lue lisää

| 10 vinkkiä järjestö-yritysyhteistyöhön |

Oletko miettinyt, miten saisit valjastettua innokkaat yritykset yhteistyöhön järjestösi tai ideasi ajaman tavoitteen puolesta? Näitä kymmentä neuvoa seuraamalla olet pari askelta lähempänä onnistuneen yritysyhteistyön aloittamista!

Lue lisää

| Vincit haluaa olla erilainen työpaikka |

Teemu Uotila tietää, että jos yrityksellä on varaa tehdä hyviä asioita rahan tai ajan puitteissa, se palkitsee monella tapaa. Siksi hän päätti, että Vincitiltä kootaan tiimi palvelumuotoilijoita ja koodareita Phoenixin kumppaniksi rakentamaan hyvien tekojen verkkokauppaa.

Lue lisää

Ruoki mullistavia ideoita

Valitse sinulle sopivin tapa toimia ja auta yhteiskuntaa ravistelevat liikkeet lentoon.

Tule mukaan